Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magunkról
A HOLLA Baromfi Baromfifeldolgozó és Kereskedelmi Kft. a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében, Kiskunhalas városban található. A Kft-nk telephelyén tizenöt éve folyik baromfifeldolgozás. Kezdetben kis darabszámban dolgoztunk fel pecsenyecsirkét, majd fokozatosan növeltük a vágás mennyiségét.
Ezt követően a csirke mellett pecsenyekacsa feldolgozással is foglalkozott az üzem, mely további termelők bevonását jelentette, ugyanakkor részben új értékesítési piacok keresését is igényelte a vezetőktől. Természetesen a változások, a bővítések építési munkával, valamint technológiai fejlesztéssel is jártak.
A jelenlegi tulajdonosi kör teljes mértekben a pecsenyekacsa, hízott(máj) kacsa és hízott(máj) liba vágásra helyezte a hangsúlyt, tehát a vízi szárnyas termékeken kívül más árút nem gyártunk a feldolgozó üzemünkben. A vágásra kerülő állatok nevelése, hízlalása során növényi alapanyagú, ellenőrzött takarmányt alkalmazunk. Nagy gonddal, nyomon követhető rendszerben történik a termelés és termelés szervezés is. Európai Uniós export számunk HU 105 EK. A HACCP élelmiszerbiztonsági követelményeket beépítettük az irányítás folyamatába, az ISO 9001, szerinti minőségbiztosítási rendszert is működtetjük tevékenységünk során.
A feldolgozott sovány és hízott termékeinket európai (Oroszország, Ausztria, Németország, Belgium, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Franciaország, Hollandia) és ázsiai (Japán, Hong-Kong) piacokon értékesítjük.